آخر الأخبار

الثلاثاء، 2 فبراير 2016

طريقة تحظير شيكولاته رافيللو و لا أحلي



 المقادير:

300 جم حليب مكثف محلي 
200 جم + 50 للجرنشه جوز هند وسط
100 جم اوز محمص او بندق علي حسب الرغبه

الطريقه:

نخلط الحليب مع ال 200 جم من جوز الهند و نغطيه و نسيبه داخل الثلاجه من بالليل للصبح او يكفي اربع ساعات 
بعدين ناخد جزء صغير و نحشي بواحده لوز او بندق و نقفل عليها و نكورها و نلفها في جوز الهند 
ممكن اذا حبينا خطوه اضافيه قبل ما نلفها في جوز الهند نغلفها بالشيكولاته البيضاء و بعدين جوز الهند 
و نرجع ندخلها الثلاجه تاني لوقت التقديم 
و بالف هنا

 من طرف موق " عالم الاخبار " نقدمه  لكم بالصحة و الراحة
لاتبخلوا علي بتعليقاتكم 

إرسال تعليق

 
جميع الحقوق محفوظة © 2015 عالم الأخبار