المقادير:
300 جم حليب مكثف محلي
200 جم + 50 للجرنشه جوز هند وسط
100 جم اوز محمص او بندق علي حسب الرغبه
الطريقه:
نخلط الحليب مع ال 200 جم من جوز الهند و نغطيه و نسيبه داخل الثلاجه من بالليل للصبح او يكفي اربع ساعات
بعدين ناخد جزء صغير و نحشي بواحده لوز او بندق و نقفل عليها و نكورها و نلفها في جوز الهند
ممكن اذا حبينا خطوه اضافيه قبل ما نلفها في جوز الهند نغلفها بالشيكولاته البيضاء و بعدين جوز الهند
و نرجع ندخلها الثلاجه تاني لوقت التقديم
و بالف هنا
من طرف موق " عالم الاخبار " نقدمه لكم بالصحة و الراحة
لاتبخلوا علي بتعليقاتكم
لاتبخلوا علي بتعليقاتكم
إرسال تعليق